l'eixida

Ara fa més de 25 anys obria les portes al nucli antic de Mataró l’Eixida, un petit comerç dedicat a l’alimentació i pensat per compartir amb la població la passió per la pasta. Els anys, l’experiència i les ganes d’anar sempre a més, van portar a l’Eixida a expandir el seu negoci i obrir la seva pròpia cuina. Així doncs, els fogons es van encendre,  buscant un únic objectiu: oferir plats de qualitat i casolans.

A l’Eixida la qualitat, la casolania, el servei i la passió per satisfer els nostres clients són el nostre motiu de ser. Treballem per oferir-los els nostres plats de sempre, les millors pastes del sector i els millors productes artesanals.

Sacrifici, oportunitat i vida; aquestes són les paraules que defineixen l’Eixida i sobre les quals s’han construint tots els seus fonaments. 

Missió

Contribuir a la nutrició, el rendiment i benestar de les persones a través dels productes cuinats de màxima qualitat que oferim a l’empresa, així com apropar i compartir amb la ciutadania la passió per la pasta i la gastronomia italiana.

Visió

Consolidar-nos com una empresa líder i referent en el sector del menjar cuinat i posicionar-nos com una de les millors opcions entre el sector de la restauració.

Valors

Qualitat, esforç i comprimís, amabilitat i respecte i casolania; aquests són els valors que representen l’Eixida.

Carrito de compra